foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Νέα σελίδα 4

Επισκέπτες

Σήμερα 0

Συνολικά 11157

Erasmus+ 2016-18

Σαν σήμερα

Ενδοσχολική βία

Το σχολείο μας με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδέχτηκε σήμερα 14-2-2020 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας (9 Φεβρουαρίου) τον πολυβραβευμένο συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας κ. Δημήτρη Μανθόπουλο.

Περισσότερα...

Σήμερα  Πέμπτη 6/2, στις 12:45 δόθηκαν οι έλεγχοι προόδου A' Τετραμήνου στους κηδεμόνες των μαθητών μας. Προηγήθηκε συνάντησή τους με τον Διευθυντή, στο αμφιθέατρο του συγκροτήματος, όπου και έγινε ενημέρωση για σημαντικά θέματα της σχολικής μας κοινότητας.

Περισσότερα...

Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης στις Σχολικές Μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟpdf

 Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των εκπλήξεων! Οι μαθητές του σχολείου μας,λοιπόν, κατάφεραν να μας εκπλήξουν και να μας συγκινήσουν με ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δρώμενο γεμάτο χιούμορ, μελωδία και χορό!

Το ταλέντο ξεχείλισε και τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας παρουσιάσουν αυτό το εορταστικό θέαμα και με αυτόν τον μοναδικό τρόπο να μας ευχηθούν ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Περισσότερα...

Πρόγραμμα ανά τμήμα

Συνολικό Πρόγραμμα

Οι μαθητές και οι καθηγητές που βλέπουν το πρόγραμμα από κινητό, πολλές φορές ανοίγουν (και ανάλογα με το κινητό και το φυλλομετρητή) το παλιό πρόγραμμα.  Για να είναι σίγουροι ότι είναι το νέο πρέπει να κάνουν λήψη το αρχείο στο αντίστοιχο μήνυμα. Σε σταθερό υπολογιστή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τη Δευτέρα 2/12 και Τρίτη  3/12 οι μαθητές του ΓΒΡΕΦ με τις καθηγήτριές τους ανέλαβαν το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κάποιων άλλων χώρων του σχολείου μας.

Περισσότερα...

Το Β1ΥΓ υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών κ.Κατρανίτσας Ελένης και Χατζηκύρκου Μάγδας, κατασκεύασαν καραβάκια με ανακυκλώσιμα και φιλικά στο περιβάλλον υλικά, για το τοπικό έθιμο της Πόλης μας την παραμονή της Πολιούχου μας Αγίας Βαρβάρας.

Περισσότερα...

Σήμερα Παρασκευή 8/11 επισκέφθηκε το συγκρότημα των ΕΠΑΛ Δράμας η υφυπουργός παιδείας κ. Ζαχαράκη Σοφία, την οποία συνόδευε ο βουλευτής Δράμας  κ.Μπλούχος Κώστας. Η υφυπουργός χαιρέτισε  τους εκπαιδευτικούς των τριών συλλόγων και απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις τους, σχετικές με την επαγγελματική εκπαίδευση και την παιδεία γενικότερα.

Περισσότερα...

_______Ανακοίνωση ____

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Διαγωνισμός Ζωγραφικής για την Πανελλήνια ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας. Ενημερωθείτε από τη Διεύθυνση.

Ανακατεύθυνση στον παλιό ιστότοπο του σχολείου

Σύνδεση ως καθηγητής του 2ου ΕΠΑΛ

Φωτογραφικό υλικό

Role Models - Θετικά Πρότυπα

Αθλητισμός


Μαθητικά Περιοδικά
Ηλεκτρονικές εφημερίδες

Ξεχασμένες Πρακτικές
Σημερινές Λύσεις

Φεστιβάλ ταινιών
μικρού μήκους

Κινηματογραφικά
Νέα και... άλλα

Δραμινό
pc-game

Ερευνητικές εργασίες
Σχολικές Δραστηριότητες